23948sdkhjf

Byggestart i Brabrand: Rækkehuse erstattet betonkollegium

5E Byg og AP Ejendomme har sammen med Aarhus' borgmester, Jacob Bundsgaard, netop taget første spadestik til boligprojektet Trekanten, som består af 75 svanemærkede rækkehuse, som bliver opført i Hejredals-kvarteret i det vestlige Aarhus.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, er godt tilfreds med, at første spadestik nu er blevet taget til boligerne, der er tegnet af Arkitema.

- Vi er naturligvis meget tilfredse med, at der nu er blevet taget spadestik til Trekanten. Særligt i en tid, hvor inflation og flaskehalse i forsyningskæderne giver store udfordringer for byggeriet, siger han i en pressemeddelelse om projektet.

Byggeriet skyder op på en grund, der tidligere har huset Hejredalskollegiets slidt og til sidst forladte betonbygninger.

Nu kommer i stedet to forskellige størrelser rækkehuse på cirka 90 og 115 kvm fordelt på henholdsvis to og tre etager med fire og fem værelser. Fælles for dem er, at de får egen lille have og balkon. Herudover bliver der anlagt 75 parkeringspladser.

AP Ejendomm-direktøren fremhæver bidraget til et mere blandet område med nærliggende almene boliger og andre private udlejere:

– Boligerne vil give en forøget diversitet til området, som flugter med den helhedsplan, der er for området, og som Aarhus Kommune er i fuld gang med. Vi er glade for, at vi kan være med til at give området et fortsættende løft, fortæller Peter Olsson.

Efter planen er boligerne endeligt opført i slutningen 2024, og de kommende lejere vil dermed kunne flytte ind i starten af 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142