23948sdkhjf

Nyt overskud i Nisgaard + Christoffersen

Det lykkedes ikke at nå højderne fra 2011, men Vejle-entreprenøren glæder sig alligevel over, at 2012 sluttede med et nyt, solidt millionresultat.
Med et resultat før skat på 7,4 mio. kr. og en soliditetsgrad på 37,5 procent har Vejle-baserede Nisgaard + Christoffersen endnu engang bevist, at det kan lade sig gøre at drive entreprenørvirksomhed og skabe indtjening i en tid med lave konjunkturer.

- Marginalerne i byggebranchen er små, så det handler om at komme helt ned i alle detaljer og have fokus på projektet længe inden det bliver sat i gang, fortæller virksomhedens ejer og administrerende direktør Keld Rasmussen, der fremhæver en dygtig og ansvarlig medarbejderstab som en vigtig årsag til, at det går godt i disse år.

- Det er meget glædeligt, at vi betragtes som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til at tænke højt i mere end én forstand. Innovation er nødvendig i et marked, som hele tiden er under forandring. Jeg tror på, at det arbejde der de seneste år er lagt i strategisk planlægning og udvikling, er baggrunden for de positive resultater, fastslår Keld Rasmussen.

Synlige i lokalområdet
Nisgaard + Christoffersen kom i 2011 tilbage på sporet med et resultat, der var på niveau med virksomhedens hidtil bedste år i 2007. Helt så godt gik det dog ikke i 2012, der sluttede med et bruttoresultat på 14,4 mio. kr. (2011: 21,1 mio. kr.) og resultat efter skat på 5,6 mio. kr. (2011: 11,0 mio. kr.).

På både top- og bundlinje fremstår regnskabsåret imidlertid som virksomhedens næstbedste siden 2007, og den nyvalgte bestyrelsesformand, Uffe Steiner Jensen, er derfor heller ikke sen til at rose medarbejderne for indsatsen:

- Det er faktisk rigtig godt gået i et vanskeligt marked og tegner godt for fremtiden, siger Uffe Steiner Jensen.

Direktør Keld Rasmussen fremhæver, at Nisgaard + Christoffersen pt. er en meget synlig virksomhed i Vejle-området. For øjeblikket er der således fuld gang i både opførelsen af den nye Klubø på havnen, opførelse af ny Sterilcentral på Vejle Sygehus og ombygning af det nye Sct. Maria Hospice.

Også udenfor nærområdet er der gang i aktiviteterne med bl.a. en udvidelse på Aabenraa Sygehus, en teknikbygning på Skejby Sygehus og om kort tid startes op på en om- og tilbygning af Lagoniskolen i Vojens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141