23948sdkhjf

1075 familier ville bo i Legoland: Nu flytter familie med fire børn og hund ind

Far til fire og fan af Lego, Jesper Rais er spændt. Villa, vovse og alle i familien rykker nu ind i Legoland. Nærmere bestemt bliver familien kopieret i klodser og udstillet i den klodsede park.

Her er de dygtigste Lego-håndværkere nu ved at opføre det, som ifølge folkene bliver Danmarks første familievilla i klodser, hvor familien på seks så snart kan flytte ind som mini-kopier af sig selv.

Huset får adresse på en 10.000 kcm grund i Miniland med udsigt til Amalienborg, men det er på alle måder en stor drøm, der bliver opfyldt:

– Vi er virkelig en familie, store som små, der alle er glade for Lego, så jeg var simpelthen nødt til at være med i konkurrencen, lyder det fra far til fire Jesper Rais fra landsbyen Saksild ved Odder, der har vundet retten til det unikke projektbyggeri, i en pressemeddelelse fra Home.

Hele 1075 familier har indsendt fotos af sig selv, kæledyr og hus i løbet af konkurrenceperioden, hvor Home Billund i samarbejde med mæglerbutikkens butikker rundt i landet har markedsført muligheden for at få et 'Lego home'.

– Det er første gang nogensinde, at vi bygger en dansk familie og deres hus i Miniland, og der har været meget stor interesse for konkurrencen, så vi glæder os rigtig meget til at afsløre huset sammen med familien, når vi åbner Legoland den 1. april, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Anlægsloft hæves med 800 millioner
Ny frontperson i Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Lynetteholm kører videre med kendt duo
Vil bygge tårn på 21 etager i Esbjerg
Trods underskud: Ejendomskæmpe holder fast i forventningerne
LM Byg vinder tredje vandværk på fire år
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11