23948sdkhjf

Mangor & Nagels tidligere direktør lander ny toppost

Mangor & Nagels tidligere adm. direktør, Bente Priess Andersen, har fået et nyt topjob efter afskeden med arkitektvirksomheden sidste efterår

Hun kan igen kalde sig adm. direktør. Denne gang i belysningsvirksomheden Fischer Lighting, der fremstiller belysningsløsninger med fokus på genanvendelse, fremgår det af en pressemeddelelse fra firmaet.

Bente Priess Andersen har i forvejen erfaring som bestyrelsesmedlem i Fischer Lighting, hvor hun skal være med til at skalere virksomheden yderligere i sin nye stilling.

- De kommende år kommer for Fischer Lighting i høj grad til at handle om skalering og vækst, så virksomhedens bæredygtige belysningsløsninger kan skabe en forskel mange flere steder, siger hun.

Afsked efter overtagelse

I Mangor & Nagel blev posten som adm. direktør overtaget af Jakob Andersen, der havde været i firmaet siden 2005, blandt andet som afdelingschef i Roskilde. 

Direktørskiftet kom efter, at Aart fra Aarhus i april 2022 købte Mangor & Nagel med afdelinger i Frederikssund, København og Roskilde. Ved opkøbet havde Aart 180 ansatte, og Mangor & Nagel 130 medarbejdere.

Skal skalere virksomheden

Bente Priess Andersen har udover Mangor & Nagel erfaring fra Cowi og Slots- og Ejendomsstyrelsen, og det får også Stig Elmvang, der er Business Development Director hos Fischer Lighting, til at se lyst på fremtiden med hende ved roret.

- Fischer Lighting har siden 2016 skabt et godt fundament med udviklingen af en række bæredygtige belysningskoncepter, som markedet har taget godt imod. Det betyder også, at vi nu er klar til at sætte endnu mere fart på vores vækst i Danmark og internationalt, og det er vi helt sikre på, at Bente Priess Andersen kan hjælpe os med, ikke mindst i kraft af de unikke ledelsesmæssige, organisatoriske og branchemæssige erfaringer, hun kommer med, siger Lars Elmvang.

Bente Priess Andersen ser blandt andet, at vejen til skalering af Fischer Lighting skal ske gennem strategiske partnerskaber, der kan åbne døre for især udenlandsk vækst.

- Fischer Lighting er allerede godt i gang med at finde fodfæste på det svenske marked, hvilket blandt andet sker via strategiske partnerskaber med store ejendomsselskaber, bæredygtighedsrådgivere og belysningsrådgivere. Sådanne partnerskaber vil helt sikkert komme til at fylde endnu mere i fremtiden, og de vil udgøre en vigtig dør ud til hele Europa, siger Bente Priess Andersen.

Bente Priess Andersen starter som adm. direktør 1. april.

Du kan læse mere om Bente Priess Andersen i et interview i serien "Direktørens anden side" på Licitationen:

Mangor & Nagel-direktør elsker naturen: "Det sidder dybt i mig"

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ugens konkurser i bygge- og anlægsbranchen - uge 22
Duo vil etablere arealudviklingsselskab til udvikling i Aabenraa
Trægrossist indtager nyt land i en nedgangstid
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Nationalparkcenter Thy løb med betonens Oscar
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125