23948sdkhjf

Kreditorer kræver 150 millioner kroner af Muffbyg

Kuratorer har opgjort de foreløbige passiver i konkursboet efter den stormombruste entreprenør fra Esbjerg

Kreditorerne har tilsyneladende rigtig mange penge i klemme hos Esbjerg-entreprenøren Muffbyg A/S, der i begyndelsen af marts måned kastede håndklædet i ringen.

De foreløbige passiver i konkursboet er opgjort til 150 mio. kr. Det viser en redegørelse fra konkursboets to kuratorer, advokaterne Henrik Steen Jensen og Anders Hvidberg Plum. Det skriver JydskeVestkysten.

Jakob Muff, stifter og adm. direktør i Muffbyg A/S, indgav den 6. marts begæring om konkurs til Skifteretten i Esbjerg.

Skal starte forfra

Ifølge JydskeVestkysten har kurator Henrik Steen Jensen opgivet at sælge aktiver i konkursboet til Jakob Muffs nye selskab, Muffbyg ApS. 

Dermed skal kuratellet i boet efter Muffbyg i stedet til at sælge ud af aktiverne i bundter.

- Der bliver ikke nogen samlet overdragelse, og hvis Hr. Muff vil fortsætte, bliver det fra scratch, siger advokat og kurator Henrik Steen Jensen til lokalmediet.

En foreløbig opgørelse viser således, at omkring 106 mio. kr. af de 150 mio. kr. er krav fra almindelige leverandører og underleverandører.

Licitationen - Byggeriets Dagblad har tidligere talt med en del af dem, der savner deres penge. Og de er spredt ud over Danmark. I første omgang blev de mødt med forklaringer om, at pengene var der, men at Muffbyg blandt andet på grund af stor vækst administrativt havde svært ved at følge med.

På Sjælland har en række underleverandører, der blandt andet har arbejdet i forbindelse med boligprojektet Cirkelhuset i Køge - 120 boliger fordelt på 3-5 etager og 7.000 kvm, -, holdt møder for at stå sammen i kampen for at redde deres tilgodehavender.

Licitationen - Byggeriets Dagblad har ad flere omgange været i dialog med Jakob Muff, men det har ikke været muligt at få en kommentar fra direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094