23948sdkhjf

Stor anlægsgartner med millionplus: - Vi kan kun være tilfredse

Samfundstendenser og partnerskaber skaber optimisme i Malmos' top

En af landets store anlægs- og landskabsvirksomheder, Malmos, har lukket sit 2022-regnskab med en lille omsætningsfremgang, og et resultat før skat på niveau med året før. 

Den samlede årsomsætning for selskabet med base i Roskilde lander på 229 mio. kr. og resultatet før skat på 17,5 mio. kr.

- Regnskabet er resultatet af en kontrolleret og fokuseret indsats , og en stærk og velfungerende organisation, udtaler Malmos’ adm. direktør, Kim Thinggaard, i en pressemeddelelse om 2022-regnskabet og fortsætter: 

- Vi kan kun være tilfredse med resultatet, som lander som forventet.

Samfundsbølge vækker optimisme

Trods vished om flere udfordringer forude, når man ser på den aktuelle situation i samfundet og verden generelt, er der optimisme på direktørkontoret:

- Vi ser især nogle åbenlyse muligheder for at tappe ind i og ride med på den igangværende samfundsbølge, som er stærkt voksende indenfor biodiversitet og naturbaserede løsninger, som netop er vores virksomheds kernekompetencer, siger Kim Thinggaard

Malmos A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. kr. mio. kr.
Nettoomsætning 228,9 212,6
Bruttofortjeneste 79,5 79,5
Resultat af ordinær primær drift 15,7 15,8
Resultat før skat 17,5 20,0
Årets resultat 13,6 15,6
Balancestatus 123,5 127,8
Egenkapital 30,8 33,2
Antal ansatte 98 96
Kilde: CVR

- Og herudover ser vi muligheder for at indgå i nye typer samarbejdsmodeller med tidligere involvering og partnerskaber fremfor de traditionelle entrepriseformer, fortsætter direktøren, som selv har erfaring med strategiske partnerskaber.

På baggrund af resultaterne i 2022 åbnes der ifølge firmaet muligheder for, at anlægsgartnervirksomheden kan foretage planlagte investeringer i kompetenceopbygning og udvikling af relationer.

Rekruttering er førsteprioritet

Ambitionen om at udvikle spændende virksomhed gælder også på medarbejdersiden. For trods krisetegn i samfundet, spår Malmos, at der vil blive rift om de gode medarbejdere.

- Rekruttering og udvikling af organisationen og medarbejderne er vores vigtigste fokusområde lige nu, slår Kim Thinggaard fast, og fortsætter: 

- De skal føle, at de har en hånd i ryggen for, at de kan gennemføre opgaverne med overskud. Økonomisk overskud selvfølgelig – men i første omgang menneskeligt, socialt og fagligt overskud, som er forudsætningerne for en sund værdiskabelse og udvikling af fremtidens Malmos.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094