23948sdkhjf

El-installationsfirma åbner ny afdeling i Ringe

ACT Innovation overtog pr. 1. maj alle aktiviteterne i firma El-Skov i Ringe.
Pr. 1. maj fik erhvervslivet i Ringe selskab af et nyt elinstallationsfirma. Det skete, da ACT Innovation med afdelinger i Otterup, Odense og Lindø Industripark overtog alle aktiviteterne i det midtfynske firma El-Skov, der har eksisteret i ti år.

For ACT Innovation, der har drevet elinstallationsvirksomhed i 11 år, sker opkøbet af El-Skov som led I en naturlig udvidelse af firmaet.

- Vi har købt flere elinstallationsfirmaer gennem årene med stor succes – senest firmaet Carsten Holm Jensen i 2009 – og vi ser frem til at videreføre det arbejde, som Merete Skov har bygget op gennem årene, siger direktør Anders Petersen fra ACT Innovation, der beskæftiger 25 medarbejdere.

Skifter spor
Mens ACT Innovation således fortsætter aktiviteterne i Ringe, skifter Merete Skov spor for at arbejde som underviser på Fredericia Maskinmesterskole.

- Merete vil dog i en overgangsperiode hjælpe os, så vi kommer godt i gang , og vi glæder os til at kunne servicere såvel nye som eksisterende kunder i det midt -og sydfynske område, siger Anders Petersen, der pr. 1. maj flytter ind i nye lokaler på Bakkevej 13 i Ringe, lige ved siden af Designe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078