23948sdkhjf

Sønderborg runder 1.000 energivejledninger

Der var champagne og blomster, da boligejer nr. 1.000 i Sønderborg-området modtog energivejledning som del af Project Zero.
Energivejleder Charlie Lemtorp var manden, der gennemfik boligen fra 1912 fra kælder til kvist for at finde frem til, hvor besparelserne ligger gemt. Med over 100 år på bagen var der nok at tage fat på energimæssigt. Det skriver ProjectZero.dk.

Energigennemgangen resulterede i en anbefaling af hulmursisolering og en prioriteret liste med udskiftning af alle et-lagsvinduer med to-lags vinduer, udskiftning af toiletterne med et skyl til to skyls-toiletter og afslutningsvis en opfordring til familien om at blive mere bevidste på deres standby-forbrug af elektricitet.

- Vi glæder os over med de 1.000 vejledninger at have passeret en vigtig milestone for ZeroObolig. Vi fortsætter med Charlie-vejledningen frem til sommerferien og arbejder ihærdigt på at finde nye løsninger, som blandt andet bygger på håndværkernes energivejleder-uddannelse sagde Peter Rathje, ProjectZero i forbindelse med besøget.

Godt halvdelen af de 1.000 besøgte boligejere har indtil videre igangsat energirenoveringer for samlet 90 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094