23948sdkhjf

Typehusfirma sætter fokus på bæredygtighed

Benée Huse har netop offentliggjort 2012-regnskabet, som viser et overskud på ca. 1 mio. kr. Overskuddet skal sikre grundlag for fremtidens fokusområde: Bæredygtighed.
- Vi er stolte, hver gang en familie vælger os til at bygge deres nye hus. Det er et ”klap på skulderen” og en anerkendelse af den måde, vi gør tingene på, siger direktør i Benée Huse, Klaus Benée.

For at sikre innovation og nytænkning arbejder Benée Huse hvert år med et nyt fokusområde. I 2012 var fokusområdet Superlavenergi, hvor firmaet opførte ét af de allerførste huse i den nye bygningsklasse 2020.

- Vi ved, vi er gode til at bygge huse med gode æstetiske løsninger og i rigtig god håndværksmæssig kvalitet. Men vi ved også, vi kan blive bedre. Derfor har vi gennem mange år arbejdet med fokusområder, som sørger for, at vi udvikler os, så kunderne altid får det bedst tænkelige og mest fremtidssikrede byggeri, udtaler Klaus Benée.

Mod nye mål i 2013
Fokusområdet i 2013 er bæredygtighed, vugge-til-vugge og Co2-regnskab.

- Benée Huses beslutning er, at vi vil bruge betydelige ressourcer på at udvikle og levere bæredygtige løsninger til enfamiliehuse i Danmark. Det er vores mål, at presse grænsen for bæredygtigt byggeri ved at tænke innovativt og ved kontinuerligt at fastholde et højt vidensniveau. Vi tør næsten ikke sige det højt – men vores mål er, at bygge et hus som over livscyklus bliver CO2 neutralt, siger direktøren med et smil.

Ambitiøst samarbejde
Ambitionsniveauet er højt. Benée Huses første og meget konkrete opgave er samarbejdet med Henning Larsen Architects, GXN og Realdania Byg med projektet "Mini co2 husene" i Nyborg.

Læs mere: Utraditionelt spadestik på fremtidens parcelhus.

I Nyborg skal Benée Huse A/S opføre ”det foranderlige hus”; et spændende udviklingsprojekt med fremtidsvisionen om en CO2 neutral løsning på husets livscyklus – fra vugge-til-vugge – gældende for produktion af materialer, for hus, drift og for nedbrydning / genanvendelse.

Benée Huses fokus har gennem årene været:
2006: Fokusområde: Den gode kommunikation med klar værdier og holdninger.
2007: Fokusområde: Bungalowen – den kvadratiske bygning.
2008: Fokusområde: Tagkonstruktionen ved ensidig taghældning – Betondæk.
2009: Fokusområde: Markedstilpasning.
2010: Fokusområde: Tæt / lavt byggeri.
2011: Fokusområde: Byggeoplevelse,kundetilfredshed www.anmeldhaandvaerker.dk
2012: Fokusområde: Den nye bygningsklasse 2020, bygget æstetik flot.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093