23948sdkhjf

Ny by med 4.000 boliger

DAC danner rammen, når helhedsplanen for stationsbyen Vinge præsenteres i eftermiddag. Henning Larsen og Effekt er arkitekter på projektet, der skal skabe et nyt byområde med 10.000 indbyggere.
Mandag den 13. maj klokken 15.00 offentliggøres helhedsplanen for et af Danmarks største byudviklingsområder med et samlet areal på 350 ha.

Når Vinge er fuldt udbygget, vil den rumme ca. 4.000 boliger med 10.000 indbyggere, en helt ny S-togsstation, skole, daginstitutioner, idrætshaller og det højteknologiske erhvervsområde; Copenhagen Cleantech Park.

Ved lanceringen af helhedsplanen vil arkitekterne bag planen, Henning Larsen Architects og Effekt Arkitekter, selv løfte sløret for de streger, som er lagt ud for Vinge. Udover de to arkitektfirmaer tæller teamet bag projektet desuden Marianne Levinsen Landskab og Moe.

De første indledende møder med en række interessenter er afholdt, og henover sommeren vil en række bredt sammensatte processer blive igangsat. Offentligheden inviteres til at gå i dialog om helhedsplanen fra den 27. maj og frem til den 26. august.

Læs mere om projektet på www.frederikssund.dk/vinge
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125