23948sdkhjf

Rum skal arbejde videre med kulturhus i Give

Arkitektfirmaet Rum er udpeget som vinder af totalrådgivningen på nyt kultur- og borgerhus i Give.
En enig styregruppe bag kulturhusprojektet i Give har, blandt syv prækvalificerede firmaer, besluttet, at Rum får opgaven med at udarbejde to ideoplæg, der skal danne baggrund for beslutningen om placering af et kulturhus i Give. Det fremgår af en pressemeddelelse fra foreningen Give i Live.

25 arkitekt- og ingeniørfirmaer viste oprindeligt interesse for kulturhusopgaven. Heraf blev syv i marts prækvalificeret til den videre proces. Da et firma op til deadline besluttede at trække sig, var der seks tilbud tilbage, som kunne præsenteres på styregruppemødet den 22. april.

- Det har været en spændende proces, hvor projekt- og styregruppe har gennemgået de meget kvalificerede tilbud. Jeg er helt tryg ved, at RUM-arkitekter kan bistå med at træffe den rigtige beslutning om, hvorvidt der skal renoveres eller bygges nyt. Arbejdet går nu i gang på et mere konkret plan. Det bliver en spændende proces, lyder det fra Jørgen Lundsgaard, formand for Give i Live.

Tidsplan for projektet
Efter kontraktindgåelse følger der fra maj til december 2013 en proces, hvor Rum sammen med projektgruppen og styregruppen, arbejder med at klargøre ideoplæggene til politisk beslutning. Efter planen forventes det, at der i december 2013 træffes politisk beslutning om placeringen af det nye kulturhus.

- Styregruppen består af politikere fra Vejle Byråd og medlemmer af foreningen Give i Live.
- Foreningen Give i Live er dannet med henblik på etablering af det kommende kulturhus i Give, samt dets fremtidige virke og vedligehold.
- Projektgruppen består af medlemmer af Give i Live og interessenter fra Vejle Kommune, her i blandt Give Bibliotek, Teknisk Forvaltning m.fl. Når der er valgt en rådgiver, vil rådgiveren også deltage i projektgruppen.
- Erhverv & Kultur, Vejle Kommune, fungerer som projektsekretariat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094