23948sdkhjf

Navn på vinder af Brønshøj-projekt

Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller har sammen med rådgivningsfirmaet VIA Trafik vundet et stort anlægsprojekt igennem Brønshøj.
Gennem Brønshøj skal etableres cykelbaner på strækningen Brønshøjvej, Gaunøve, Annebergvej og Primulavej. På den del af Brønshøjvej, der er ensrettet, skal der etableres en modstrømscykelsti frem til krydset ved Frederikssundsvej. Krydset ved Frederikssundsvej skal ombygges, så cyklisterne kan krydse vejen komfortabelt, sikkert og trygt.

Totalrådgivningen på anlægsprojektet har været i udbud, og Sloth Møller har i team med VIA Trafik vundet opgaven. Det oplyser det rådgivende ingeniørfirma på sin hjemmeside.

Vil leve op til egne visioner
Cykelbanerne i Brønshøj er en del af af Københavns Kommunes planer om at forbedre cykelforholdene i København, så byen kan leve op til visionen om at være verdens bedste cykelby. For at realisere visionen bliver der arbejdet målrettet med at etablere flere cykelstier, nye cykelruter, samt at forbedre sikkerheden på allerede eksisterende cykelstier og cykelbaner. Det således også i Brønshøj.

Strækningen indgår i Københavns Kommunes Cykelstiprioriteringsplan og med de nye cykelbaner fjernes et stort såkaldt ’missing link’ ved at etablere gode cykelforhold fra Frederikssundvej på tværs af Brønshøj til kommunegrænsen mod Frederiksberg.

Der er afsat 5 mio. kr. til projektet hvor Sloth Møller står for alle anlægsarbejder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093