23948sdkhjf

Solar giver nyt liv til energikoncept

Grossistvirksomheden har indgået et nyt samarbejde, som skal udvikle platformen Comfort.dk, en sammenslutning af mere end 155 elinstallatører.
Solar, grossist inden for el, vvs og ventilation, har har indledt et omfattende samarbejde med kommunikaitonsbureauet 727 om at udvikle og effektivisere Comfortplatformen, der igennem udvalgte el-installatører rådgiver om energibesparende løsninger for dansk byggeri. Det fremgår af en pressemeddelelse fra 727.

Samarbejdet lægger ud med en total revitalisering af den eksisterende platform Comfort.dk, der er en landsdækkende sammenslutning mellem mere end 155 elinstallatører, der bl.a. arbejder på at skabe større energieffektivitet i virksomheder i forbindelse med enten nybyggeri, renovering eller hjemme hos private forbrugere.

– Som mange andre koncepter trænger man en gang i mellem til at puste nyt liv i idegenereringen og konceptudviklingen og få nogle nye øjne på sit brand. Derfor besluttede vi i efteråret 2012, at vores mangeårige koncept Comfort skulle igennem sådan en proces. Efter en pitch med en række bureauer, valgte vi i sidste ende 727, som præsenterede en for os bæredygtig idé. De havde den fornødne erfaring og det rigtige setup til os, og så har de ikke mindst vist, at de med deres egen historie magter at lave en rebranding eksekveret på meget fin vis, siger Morten Borup, marketingschef for Solar Danmark.

Tæt op ad politik om grøn energi
Samarbejdet mellem Solar og 727 har fra starten haft fokus på at skabe løsninger i tråd med regeringens politik for grøn energi for danske virksomheder, hvilket bliver en del af selve strategien for revitaliseringen af Comfort.dk

– Vi har fra starten udfordret Solars forretning ved at præsentere dem for helt nye veje inden for udviklingen af deres Comfort-koncept og har derved rykket ved deres opfattelse af det unikke netværk, de har af el-installatører rundt omkring i Danmark. Det er blevet rigtig godt modtaget, så nu glæder vi os til at præsentere resten af markedet for det, vi selv synes, er en intelligent synergi, der forhåbentlig kan være med til at skabe endnu større energibesparelser for virksomheder og private boliger i Danmark, siger strategisk og kreativ direktør hos 727, Tom Elert.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316