23948sdkhjf

Generationsskifte fortsætter hos jysk totalentreprenør

Trekløveret, som står for den daglige ledelse, kan nu også kalde sig majoritetsejere

Som endnu et led i det planlagte generationsskifte i Kjæhr & Trillingsgaard har de tre - nu tidligere -  minoritetsaktionærer, Lars Møllgaard, Frank Evald og Morten Høilund, købt yderligere aktier i det Kolding-baserede entreprenørselskab. Nu ejer trioen samlet majoriteten. 

Kaj Aage Nielsen og Christian Trillingsgaard fortsætter som mindretalsaktionærer, og en endelig overdragelse ventes at ske i slutningen af 2024, oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse.

Aktiehandlen sker efter, at adm. direktør Morten Høilund, kalkulations- og indkøbschef Lars V. Mølgaard og projektchef Frank Evald i august sidste år hver købt 10 pct. af aktierne i selskabet. Ved samme lejlighed overtog trekløveret den daglige ledelse.

Christian Trillingsgaard og Kaj Aage Nielsen fortsætter for nu i ejerkredsen og bestyrelsen.

Kontrolleret vækst

Målsætningen i Kjæhr & Trillingsgaard har siden 2018 været at skabe et stabilt firma via fokus på byggeri for det private erhvervsliv.

Med de seneste års vækst i omsætning, antal medarbejdere og resultat, er missionen nu lykkedes til et punkt hvor størstedelen af ejerskabet kan overdrages, lyder det forklarende.

Ifølge Morten Høilund er målet for de kommende år er yderligere kontrolleret vækst.

Genskabt til succes

Kjæhr & Trillingsgaards historie går tilbage til 1906, men nogle svære år fik i 2018 Christian Trillingsgaard, der er fjerde generation, til at trække en streg i sandet og etablere et nyt firma med samme navn.

Samtidig kom den dengang 67-årige Kaj Aage Nielsen ind som direktør og 50 procents medejer. Nu kan han se tilbage på beslutningen med glæde: 

– Set i bakspejlet er jeg rigtig glad for at Christian inviterede på kaffe tilbage i foråret 2018, hvor vi fik vendt ”Rigets tilstand” og blev enige om at slå pjalterne sammen. Vi har nu hvor der er gået fem år, fået sammensat ”holdet” som vi har stor tillid til kan videreføre den 117 år gamle virksomhed Kjæhr & Trillingsgaard, som en kompetent og troværdig samarbejdspartner, udtaler Kaj Aage Nielsen i forbindelse med generationsskiftet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094