23948sdkhjf

DN Entreprise styrker ledelsen

Den 1. juni tiltræder Hans Henrik Høje Kristensen som ny produktionsdirektør. Det skal bane vej for nye og større opgaver.
Byggevirksomheden DN Entreprise, der er en del af DN Group i Kolding, har på blot to år etableret sig som en seriøs aktør i branchen, og med Hans Henrik Høje Kristensens tiltrædelse som produktionsdirektør er staben i entrepriseafdelingen nu oppe på syv mand.

- Det går over al forventning. Jeg startede afdelingen alene for blot to år siden, og nu har vi så travlt, at vi har fundet det nødvendigt at hente Hans Henrik til som produktionsdirektør. Dels fordi vi får flere og flere opgaver, dels fordi opgaverne bliver større og større, siger direktør Henrik S. Nielsen.

Den ny direktør er uddannet bygningsingeniør og har desuden en HD i afsætning med sig i bagagen. Han er 37 år og har gennem de seneste ti år beklædt lederstillinger i blandt andet MTH, Hoffmann og senest i Tre-For Entreprise, hvor han var afdelingschef.

Vind i sejlene
DN Entreprise blev etableret i 2011 og har siden stået bag en stribe nye byggerier. I øjeblikket er man blandt andet i gang 34 boliger i Køge, to storcenterrenoveringer i henholdsvis Viborg og Struer samt et helt nyt centerbyggeri i Bramdrupdam ved Kolding.

- Her gennem de første måneder af 2013 er vi trådt et par trin op ad entreprenør-rangstigen med mere omfattende projekter. Og vi er med ansættelsen af vores nye produktionsdirektør klar til endnu et par trin op til de større opgaver. Vi ønsker løbende at udbygge kontakten til nye mulige kunder, men samtidig er det helt afgørende, at vi fastholder vores høje serviceniveau overfor de eksisterende kunder. Det er trods alt dem, vi kan takke for vores succes, siger Henrik S. Nielsen.

Det er ikke kun DN Groups entrepriseafdeling, der kan glæde sig over en positiv udvikling. Også søsterselskaberne DN Tømrer og DN Tagteknik har haft vind i sejlene og fyldte ordrebøger. For et år siden var der 55 personer ansat i DN Tømrer og DN Tagteknik, i dag er der 98 på lønningslisten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079