23948sdkhjf

Fynsk ejendomsudvikler "ruster sig til fremtiden"

AG Gruppen får pr. 1. august ny adm. direktør. Udnævnelsen af den hidtidige COO, Bjarke Windeløv Graae, er en del af et længerevarende generationsskifte i virksomheden

Bjarke Windeløv Graae, som gennem en årrække har været COO og medejer i AG Gruppen udnævnes pr. 1. august 2023 til ny adm. direktør, CEO, i den fynske virksomhed.

Robin Feddern, AG Gruppens hidtidige CEO, overtager posten som bestyrelsesformand for koncernen. Posten som bestyrelsesformand har hidtil været besat af Boris Nørgaard Kjeldsen, som fortsætter i bestyrelsen. 

Samtidigt ansættes Morten Møller Iversen, der kommer fra en stilling som markedsdirektør i Rambøll Management Consulting og tidligere har været administrerende direktør i Odense kommunes By- og Kulturforvaltning, som ny COO for koncernen.

Tidligere formand siger endeligt farvel til udvikler

- Ændringerne foretages, for i god tid at ruste AG Gruppen til fremtiden, udtaler Robin Feddern i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Bjarke og jeg har gennem årene haft et godt og tillidsfuldt samarbejde og tiden er nu til, at Bjarke tager næste skridt og bliver administrerende direktør. Min fremtid som bestyrelsesformand, vil gøre det muligt for mig, at træde lidt tilbage fra den daglige drift, men stadig være involveret i koncernens fremtidige udvikling. Jeg vil særligt fokusere på forretningsudvikling og relationer, men også løse ad-hoc opgaver på udviklingssager, eller hvor der måtte være behov.

Robin Feddern glæder sig over, at virksomheden har kunnet tiltrække en profil som Morten Møller Iversen som ny COO:

- Vi har kendt Morten gennem en årrække, haft god kemi og altid ment, at han vil være den helt rigtige til at hjælpe os med at udvikle koncernens organisation og forretning yderligere. Vi ser meget frem til at præsentere Morten for både medarbejdere og samarbejdspartnere, udtaler Robin Feddern.

Fynsk udvikler slår egen rekord i nyt regnskab

Med ændringerne består virksomhedens daglige ledelse herefter, udover Bjarke Windeløv Graae og Morten Møller Iversen, af CFO Benjamin Raaby Olesen, teknisk direktør Hans Jørgen Nielsen, samt direktør for Public Affairs Tony Christrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11