23948sdkhjf

Rådgiverkoncern vinder stor rammeaftale for Energinet

Rammeaftalen er på flere hundrede mio. kroner og løber over otte år

Førstepladsen i en stor rammeaftale om miljøvurdering af infrastrukturprojekter til lands for Energinet er gået til WSP. 

Det oplyser rådgiverkoncernen i en pressemeddelelse. 

Der er tale om en delaftale, som indeholder naturundersøgelser, konsekvensvurderinger, planarbejde og tilsyn og lyder på "flere hundrede mio. kr." over otte år.

Opgaverne tildeles efter kaskadeprincippet, så nummer ét er den første, der får tilbudt at løse opgaven.

WSP er i tildelingen blandt andet blevet vurderet på bæredygtighed. Det har talt 5 pct., men forventningen er, at det kommer til at fylde endnu mere på sigt.

- Selv om bæredygtighed kun tæller 5 pct. i forhold til vurderingen, er det vigtigt for os, at vi ligger helt i top her. Det er en af vores absolutte kerneelementer i vores arbejde. Jeg er overbevist om, at det er en parameter, der kommer til at fylde endnu mere i forhold til vurdering af tilbud og opgaveløsninger i de kommende år, siger Lars Sloth, der er divisionsdirektør for Earth & Environment i WSP Danmark. 

Ifølge CVR beskæftiger WSP Danmark, der holder til i Høje Taastrup, knap 550 ansatte. 

I 2021, som er det senest år, der er tilgængeligt regnskab for, omsatte WSP Danmark for en halv mia. kr. og kom ud med et plus før skat på 14,8 mio. kr. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094