23948sdkhjf

Nordstern når milepæl på nyt boligområde

Det såkaldte Viby Syd-projekt er virksomhedens nuværende største udviklingsprojekt

Et tidligere butiksområde i Viby Syd er ved at blive omdannet til byområde med både boliger og erhverv og har nu nået en ny milepæl. 

Projektet, der er udviklet af Nordstern og PRO Developments og opføres af Nordstern, har fejret rejsegilde på første etape. 

Etapen inkluderer en Netto-dagligvarebutik på 1.200 kvm og et punkthus. 

Lager og personale til dagligvarebutikken får til huse i punkthusets stueetage, der også rummer 20 boliger fra 1. sal til 5. sal. Over dagligvarebutikken etableres en fælles tagterrasse på 150 kvm.

- Området er samtænkt med de omkringliggende boligområder, Rosenhøj og Kjærslund, og udviklet i tæt dialog med både kommunen og de lokale boligforeninger, siger teknisk chef hos Nordstern, Simon Kristensen Schmidt.

Som udvikler har Nordstern været med til at byforny flere områder af Aarhus, herunder også Viby, hvor Viby Syd-projektet er virksomhedens største nuværende projekt. 

Første etape blev igangsat i januar og ventes afleveret i april 2024. 

Hele projektet tæller i alt 10.000 kvm boliger foruden dagligvarebutikken og et kommende standeranlæg med tilhørende vaskehal til OK a.m.b.a. Den tidligere tankstation er blevet nedrevet i forbindelse med opførelsen af første etape.

Viby Syd-projektet bliver certificeret DGNB Guld ifølge standarderne fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125