23948sdkhjf

Solar omsætter egne idéer i praksis

I Solars nye kompetencecenter i Aarhus er alle tekniske installationer baseret på Blue Energy-konceptets energieffektive løsninger og teknologier.
El, VVS- og ventilationsgrossisten Solars nye kompetencecenter ved Aarhus er spækket med de nyeste tekniske installationer og løsnbinger, som baseret på virksomhedens Solar Blue Energy-konceptet. Det giver et minimalt energiforbrug og forbedrer indeklima og komfort for husets brugere.

- Årsagen til at vi lægger et kompetencecenter i Aarhus er, at vi vil være langt mere synlige i Danmarks næststørste by, som i de kommende år bliver et af Danmarks vækstcentre. Placeringen af kompetencecentret i erhvervsområdet i Skejby, og placeringen af vores Servicecenter på Søren Frichs Vej vurderer jeg som værende optimal. Det er afgørende for os at være i stand til at tiltrække de rette kompetencer til Solar, så vi fremadrettet kan styrke vores målsætning om at være den førende tekniske grossist til el-, vvs og ventilationsmarkedet i Danmark. Det bliver vi med det nye kompetencecenter i Aarhus i stand til, da vi nu samlet set har kompetencecentre placeret, så vi kan rekruttere medarbejdere fra hovedstadsområdet (Brøndby), trekantsområdet (Vejen), Aarhus (Skejby) og Aalborg (Svenstrup), forklarer direktør for Internt Salg i Solar Danmark, Lars W. Sørensen.

Lavenergiklasse 1
Det nye kompetencecenter vil fremtiden kunne huse over 70 medarbejdere, heraf teknikere med viden inden for el, vvs, energioptimering, vedvarende energi, Building Management Systems, belysning og en række andre tekniske discipliner. Med kompetencecenteret i Aarhus kan Solar samtidig afholde en række af de utallige kunde- og leverandørarrangementer samt kursusaktiviteter, som Solar Skolen afvikler.

- Driften af lys, varme og ventilation i bygninger udgør ca. 40 procent af Danmarks samlede energiforbrug, så det er indlysende, at energieffektivisering bliver et kæmpe forretningsområde for den tekniske installatør og dermed også for Solar. Netop derfor har vi også valgt at opføre bygningen iht. kravene for en lavenergiklasse 1 bygning efter 2015 bygningsreglementet, hvilket har medført, at bygningen har opnået energimærket A1 fra Energistyrelsen, slutter Lars W. Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079