23948sdkhjf

Han skal sikre nordmænd ny succes i Danmark

Med Ian Bryldt Svendsen i spidsen satser Hallgruppen nu også på fast byggeri

Byggefirmaet Hallgruppen vil associeres med andet og mere end telte og midlertidige lagerhaller.

Den norskejede virksomhed med dansk hovedkontor i Stege på Møn er klar til at udvide forretningen med fast byggeri som blandt andet industri- og lagerhaller.

- Vi har allerede gode erfaringer med store byggeprojekter i både Norge og Sverige, hvor vi har arbejdet sammen med blandt andet det norske forsvar og Scania og leveret alt fra dækhoteller til brandstationer, siger Kim Jansdorf, direktør i Hallgruppen, i en pressemeddelelse:

- Derfor er det også et naturligt skridt for os at tage i Danmark. Vores ambition er, at vi på sigt bliver en betydelig spiller på markedet.

Erfaren figur i front

Og byggefirmaet har fundet en central figur i satsningen.

Ian Bryldt Svendsen bliver ansvarlig for salget og skal være med til at opdyrke det nyt marked inden for stål- og landbrugshaller, isolerede haller samt hoved- og totalentrepriser.

Han har mere end 20 år i byggebranche, er uddannet landmand og byggetekniker og startede karrieren som rådgiver inden for industri- og landbrugsbygninger. Tidligere har Ian Bryldt Svendsen har roller hos DS Hobro, Dansk Halbyggeri og Gråkjær Staldbyg.

Tidligere i år greb Hallgruppen muligheden for at gøre en god forretning ud af den fremstormende sportsgren padeltennis med lanceringen af overdækningsløsning til de udendørs padelbaner, der skal gøre udendørsbaner uafhængige af vind og det lunefulde danske vejr.

Hallgruppen

Hallgruppen tilbyder pt. telthaller, maskinhaller, logistikhaller, arbejdstelte og lagerløsninger til hele verden.

Hallgruppen er leverandører af haller og telte og totalentreprenør af bygninger.

Hallgruppen blev etableret i 2015 med hovedkontor nord for Oslo i Norge. De har 17 afdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Baltikum og Tyskland med mere end 150 ansatte. Firmaet har eksporteret til over 55 lande, og leverer haller til størstedelen af Europa, samt flere lande i Mellemøsten, Afrika, og Nord- og Sydamerika. 

Det danske hovedkontor ligger i Stege på Møn og har 20-25 ansatte. Virksomheden havde i 2022 en egenkapital på 2,2 mio. kr. og et resultat på 0,8 mio. kr. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174