23948sdkhjf

Jakon opkøber Rødovre-entreprenør med 80 ansatte

Opkøbte A/S Julius Nielsen & Søn fortsætter under eget navn

Aftalen er netop underskrevet. 

Med den overtager entreprenørvirksomheden Jakon A/S fra Ballerup 90 pct. af aktierne i A/S Julius Nielsen & Søn fra Rødovre. Selskabets adm. direktør, Søren Thunø Hansen, beholder de resterende 10 pct. 

Virksomheden, der er specialist i restaurering og renovering, har de senere år haft René Kjærgaard-Nielsen som ejer, og han er glad for, at andre nu overtager aktierne. 

- Jeg kom til JNS for godt 10 år siden og investerede lidt senere i selskabet, men er nu blevet 70 år gammel og har været lidt helbredsmæssigt udfordret, hvorfor familien har opfordret mig til at gå på pension og afhænde virksomheden. Vi satte derfor en proces i gang for at finde en køber, der deler vore værdier og syn på drift af en entreprenørvirksomhed. Og så var Jakon A/S et oplagt valgt, fortæller René Kjærgaard-Nielsen i en pressemeddelelse.

Her bliver han suppleret af Stein Pettersen, adm. direktør i Jakon:

- Vi er begejstrede over at byde A/S Julius Nielsen & Søn velkommen i Jakon-familien. Dette køb styrker vores position på markedet og udvider vores kapacitet til at imødekomme kundernes behov. 

Julius Nielsen & Søn vil fortsætte med sine driftsaktiviteter, bevare sin identitet og opretholder sin uafhængighed, lyder det videre. 

Søren Thunø Hansen forstætter i sin rolle. 

Virksomheden beskæftiger ifølge pressemeddelelsen 80 ansatte. 

Den endelige gennemførelse af handlen afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094