23948sdkhjf

Fårup Betonindustri opruster

Søren Schjødt-Larsen er tiltrådt som ny salgschef i virksomheden, der på to år har øget medarbejderstaben fra 50 til 80 ansatte.
Den 16. maj 2013 havde Søren Schjødt-Larsen første arbejdsdag som salgschef ved Fårup Beton Industri.

Den 60-årige byggetekniker og merkonom i markedsføring kommer fra en stilling som projektchef ved DS Elcobyg. Inden da var han i 14 år salgschef ved Beton-Tegl i Støvring og bringer mere end 30 års erfaring fra betonbranchen med sig til betonelementfabrikken i Fårup.

Trods udfordrende markedsvilkår har Fårup Betonindustri se tilbage på et par år med fremgang og en pænt fyldt ordrebog. På to år er medarbejderstaben således øget fra 50 til 80 ansatte, og ansættelsen af Søren Schjødt-Larsen skal bidrage til at fastholde den positive vækstkurve.

- Planen er at gå proaktivt til værks, så vi fastholder og udbygger vores styrkeposition på markedet, siger direktør Flemming Knudsen, som også sætter sin lid til et produktsortiment, der blandt andet omfatter de patenterede Hibe-elementer.

Fårup Betonindustri har 50 års erfaring med betonelementbyggeri, og cv'et tæller bl.a. leverancer til Mosgaard Museum, Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Havn, Randers Stadion, Campus Empire på Nørrebro, Specialcenter Vonsild samt Thors Bakke i Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109