23948sdkhjf

Tysk byggemarkedskæde på vej til Danmark

DLG har styrket sit engagement i Team AG og hjælper dermed det tyske selskab med at ekspandere på byggematerialer i Danmark.
DLG har øget aktiemajoriteten i tyske Team AG fra syv procent til 49,5 procent, og målet er at runde 50 procent inden udgangen af året, så Team AG bliver datterselskab.

- Team AG er et solidt selskab med en sund økonomi, og partnerskabet vil styrke begge parter. DLG og Team AG ser store vækstmuligheder i Tyskland. DLG kan hjælpe Team AG til at komme ind på det danske marked, og Team AG kan være med til at støtte op om koncernens vækstplaner, siger koncernchef i DLG Kristian Hundebøll.

Team AG står stærkt med sine 150 tankstationer, 39 energisalgskontorer og 35 byggemarkeder i Nordtyskland, og målet er ekspandere på hjemmemarkedet - og også i Danmark.

- Vi vil gerne have et tættere samarbejde med DLG - især inden for service og energi - og udnytte de oplagte synergier, der ligger i, at vi nu bliver et datterselskab. Vi ser gode muligheder for at ekspandere i Danmark inden for både byggematerialer og tankstationer, siger Kevin Lorenzen, direktør i Team AG.

Fremover indgår koncernchef Kristian Hundebøll, DLG's formand Niels Dengsø og direktør for Service & Energi Keld Kruse i Team AG's bestyrelse.
Læs mere om: DLG
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172