23948sdkhjf

Nu løftes sløret for vinder af universitetssygehus

Region Sjælland offentliggør d. 6. juni vinderen af projektkonkurrencen om Universitetssygehus Køge. Byggeriet løber op i 4 mia. kr.
Med et budget på 4 mia. kroner bliver universitetssygehuset i Køge det dyreste byggeprojekt i Region Sjællands historie. På de 189.000 m² får det fremtidige sygehus plads til 900 senge.

Vinderen af projektkonkurrencens fase 2 bliver totalrådgiver og skal stå for konceptet for det nye universitetssygehus i Køge.

De to grupper, der kæmper om sejren er:
• C.F. Møller A/S, Aarhus som ledende firma med Alectia A/S og Rambøll Danmark A/S som konsortiemedlemmer. Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og Cubo Arkitekter A/S som underrådgivere

• aarhus arkitekterne a/s (Køgegruppen), København, som ledende firma med schmidt hammer lassen architects k/s, COWI A/S og Moe & Brødsgaard A/S som konsortiemedlemmer. JJW Arkitekter og Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue som underrådgivere.

Læs mere: To teams videre i konkurrence om milliardprojekt.

Hvilket af de to teams, der bliver den samlede vinder bliver offentliggjort d. 6. juni 2013. Efter en orientering om konkurrenceforløbet og Regionsrådets beslutning vil vinderen af projektkonkurrencen præsentere projektet.

Konkurrenceprojekterne fra alle fem konkurrencedeltagere vil være udstillet.

Læs mere om det nye universitetssygehus i Køge på: www.regionsjaelland.dk/koege2020.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11