23948sdkhjf

Stor millionaftale: Boligforening indgår rammeaftale med seks rådgivere

Tre er gengangere, og tre nye er kommet til rammeaftalen om teknisk rådgivning til Himmerland Boligforening

Så er der sat navne på de seks rådgivere, der bliver en del af rammeaftalen med Himmerland Boligforening for perioden 2023-2027.

Der er ifølge direktør Ole Nielsen tale om både velkendte samarbejdspartnere og nye virksomheder. 

- For og Brix & Kamp A/S, Cowi A/S og Norconsult A/S er der tale om genvalg, mens de nye er DAI A/S, Erik arkitekter A/S og P+P arkitekter a/s, oplyser han i en pressemeddelelse. 

Rammeaftalen omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med Himmerland Boligforenings nybyggerier og renoveringsopgaver. Selv vurderer boligforeningen, at det ikke er urealistisk, at der vil være arbejder i størrelsesordenen 450 mio. kr.

- Vi har igennem det seneste årti investeret betydeligt i renovering og nybyggeri i både det østlige Aalborg og Vestbyen. Med flere end 7.500 boliger i Aalborg og en række andre nordjyske byer vil der dog fortsat være ganske mange vedligeholdelsesprojekter, ligesom vi som altid har nye projekter på vej, siger Ole Nielsen. 

For eksempel er Himmerland Boligforening i gang med at planlægge nye boliger i Sofiendal Enge i det sydlige Hasseris, i demonstrationsprojektet Green Hub House i det østlige Aalborg, flere steder i Skørping, i Støvring Ådale og i Aalborgs oplandsbyer Godthåb, St. Restrup, Frejlev og Fjellerad. 

- For nylig har vi afsluttet et spændende projekt i Mariager, og også der tager vi gerne hul på nye byggerier, siger Ole Nielsen.

Kommer i miniudbud

I forbindelse med rammeaftalen har Himmerland Boligforening hovedsageligt været på udkig efter partnere, der kan påtage sig opgaven som totalrådgiver. Dog er forventningen, at der også vil også være enkelte rene arkitekt- eller ingeniøropgaver under rammeaftalen.

Når der foreligger konkrete opgaver i totalrådgivning under rammeaftalen, vil de komme i miniudbud blandt de seks virksomheder.

- De rådgivertilbud, der ligger til grund for rammeaftalen, er blevet evalueret i henhold til tildelingskriteriet "bedste forhold mellem pris og kvalitet". I det hele taget har vi et stærkt fokus på, at vores beboere – uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri – får mere for pengene. Den tankegang vil også være fremherskende, når vi under rammeaftalen går i gang med nye projekter, der endnu en gang vil gøre os til en af regionens betydelige bygherrer, siger Ole Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125