23948sdkhjf

Lindpro får ny adm. direktør

Peter Kaas Hammer er ansat som ny adm. direktør i Lindpro A/S. Han afløser Michael Højgaard, der stopper ved udgangen af juli måned.
Tidligere på året offentliggjorde Lindpros administrerende direktør Michael Højgaard, at han efter otte år på posten har takket ja til et tilbud om at stå i spidsen for Air Greenland AS.

Nu har Lindpro sat navn på hans afløser. Ny administrerende direktør i installatørvirksomheden bliver Peter Kaas Hammer. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i søsterselskabet Ajos A/S og har første arbejdsdag den 1. august.

- Blandt et kompetent ansøgerfelt har vi valgt Peter Kaas Hammer på grund af hans store erfaring fra branchen generelt og med Lindpro konkret, hvor han tidligere har siddet i bestyrelsen. Han er den helt rigtige profil til at styrke Lindpros rolle som førende aktør inden for el-installationsbranchen. Opgaven bliver først og fremmest at videreføre og udvikle de strategiske prioriteringer under behørig hensynstagen til fastholdelse af indtjeningsevnen, fortæller bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen.

Peter Kaas Hammer, der gennem en årrække har arbejdet i MT Højgaard koncernen bl.a. som Chief Strategy Officer og siddet i bestyrelsen for en række af koncernens datterselskaber, glæder sig til de nye udfordringer.

- Lindpro er en markedsførende virksomhed med en stærk kompetencebase og et stort potentiale. Udover at fastholde kontinuiteten i en sund forretning og videreføre en effektiv operationel drift bliver min opgave at sikre udviklingen af forretningen samt at styrke indtjeningen. Kundefokus, specialisering i forhold til kompetencer og segmenter samt fortsat optimering af vores eksekveringsevne vil være naturlige prioriteter, fortæller Peter Kaas Hammer.

Peter Kaas Hammers CV:
• Alder: 38 år
• Uddannelse: Cand.oecon, Strategy and Organization, BA Economics, Aarhus Universitet
• Adm. direktør, Ajos A/S, januar 2012-2013
• Chief Strategy Officer, MT Højgaard, 2009-2011
• Head of Business Development, MT Højgaard, 2007-2009
• Business Development Manager, MT Højgaard, 2006-2007
• Business Development Manager, GN Netcom, 2005-2005
• Senior Consultant, Quartz Strategy Consultants, 2001-2005
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094