23948sdkhjf

Kolding-entreprenør vokser på alle fronter

På blot to år har Stender Entreprise fordoblet medarbejderstaben, og kontorarealet er netop udvidet for at få plads til de senest ankomne.
Entreprenørfirmaet Stender Entreprise A/S med adresse på Petersbjerggård 16 i Kolding har stor succes med byggeopgaver over hele landet.

For at følge med en stadigt voksende ordrebeholdning har firmaet de seneste måneder ansat to projektledere samt en kalkulator, og den samlede medarbejderstab tæller nu otte mand. Firmaet har på den baggrund været nødt til at udvide kontoret, så man nu råder over 150 m² fortæller salgschef Jan Hollænder:

- Det er dejligt at se, at vi efter kun to år har fordoblet antallet af medarbejdere. Det vidner om, at salgsindsatsen har været effektiv og målrettet, siger han.

Salgschefen fortæller, at Stender Entreprise medio juni stikker spaden i jorden til en 2.700 m² stor Silvan-forretning i Holbæk, som opføres i samarbejde med en sønderjysk projektudvikler. Nogenlunde samtidig er der opstart på en ny Fakta-butik og en ny Aldi-butik – begge i Odense – samt en større udvidelse af Fakta i Taulov. Udover opførelse af detailhandelsbutikker, som er firmaets kerneområde, er man pt. i gang med en produktionshal for en maskinfabrik.

Vi vil også gerne være kendt for kvalitetsbyggeri inden for mere traditionelle entreprenøropgaver. Derudover arbejdes der på store byggeprojekter i totalentreprise i Aarhus-området og på Sjælland, så vi ser på fremtiden med en stor portion optimisme, siger Jan Hollænder.

Stender Entreprise er etableret i 2008 og har leveret overskud i alle regnskabsår – senest knap 3 mio. kr. efter skat i 2012. Virksomheden beskæftiger otte medarbejdere og cirka 50 underleverandører. Omsætningen i 2013 forventes at være omkring 110 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11