23948sdkhjf

Kunder i klemme efter altan-konkurs

Ufærdige altanprojekter udfordrer andelsboligforeninger rundt om i landet

Tirsdag blev Altan.dk taget under konkursbehandling efter en konkursbegæring indgivet til Gældsstyrelsen.

Tilbage står en række kunder med udsigt til en ekstraregning. Blandt dem andelsboligforeninger, som er i gang med eller har betalt for arbejde, Altan.dk skulle udføre på et senere tidspunkt.

Det skriver dr.dk.

- Vi har foreninger, som er gået i gang med projektet, men ikke har fået det færdiggjort. De står nu med den store udfordring, at de skal have et andet firma til at gøre byggesagen færdig, siger direktør for Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), Jan Hansen, til mediet og tilføjer:

- Det vil jo i sig selv fordyre hele projektet, at man nu skal have et andet firma til at færdiggøre Altan.dk’s arbejde.

Politianmeldelse

Altan.dk har oplyst til til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at selskabet umiddelbart efter konkursbegæringen tirsdag indledte et udredningsarbejde med juridisk bistand og bistand fra selskabets revision.

- Mens udredningsarbejdet har stået på, har det været forsøgt at sikre den fortsatte drift ved at undersøge mulighederne for at tilføre Altan.dk mere kapital og/eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Dette har ikke været muligt, skriver virksomheden.

Det konkursramte altanfirma oplyser videre, at en ledende medarbejder i forbindelse med udredningen er blevet politianmeldt, fordi der er fundet uregelmæssigheder i selskabets bogholderi.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094