23948sdkhjf

Stordalen renoverer nyt københavnsk hotel

Admiral Hotel skal sættes i stand for over 100 mio. kr., og der åbnes for yderligere fremtidige danske investeringer af den farverige norske milliardær

Han har ombygget den gamle postbygning ved Hovedbanegården i København for 1,7 mia. kr. og åbnede hotellet Villa Copenhagen. Og nu står Admiral Hotel ved havnen i København for tur.   

Der er tale om den norske hotelkonge Petter Stordalen og hans hotel- og rejseimperium Strawberry med 230 hoteller i fem lande.

Admiral Hotel med 366 værelser bliver fra 1. januar 2024 hans femte københavnske hoteleventyr efter Villa Copenhagen, Comfort Hotel Vesterbro og lufthavnshotellerne Clarion og Comfort. 

Det skriver Børsen.

Værelserne er for nyligt blive renoveret. I stedet skal de 100 mio. kr. bruges på et nyt relaxområde, et nyt køkken, en toprestaurant og på at åbne Admiral Hotel op. 

- Alt er parat i foråret 2025. Admiral Hotel har nok været lidt lukket om sig selv de senere år, men det ændrer vi nu, oplyser Petter Stordalen til Børsen.

Han og Strawberry har lavet en mangeårig aftale med det svenske Midstar Hotels om at overtage driften af hotellet. Det efter en konkurrence med andre hotelkoncerner. Driften har svenskerne hidtil stået for, og de ejer fortsat hotellet. 

Admiral Hotel bliver samtidigt ikke det sidste hoteleventyr i Danmark for Strawberry. 

- Vi vil rigtig gerne udvide, først i København siden i resten af Danmark, siger Petter Stordalen og fortæller, at de indtil videre har investeret tre mia. kr. i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078