23948sdkhjf

Hospitalsbyggeri i Kolding lander hos fynsk entreprenør

Nybyggeri til for tidligt fødte børn er seneste projekt i sundhedssektor for Hansson & Knudsen

Sammen med Ravn Arkitektur og Cowi skal Hansson & Knudsen står for en ny tilbygning til neonatalafsnittet på Kolding Sygehus. Opgaven udføres i totalentreprise.

Bygningen skal rumme faciliteter til at behandle for tidligt fødte børn og deres mødre, hvis de kræver behandling, samt faciliteter til, at barnets forældre kan opholde sig sammen med barnet under indlæggelsen.

Nybyggeriet i Kolding skal opføres på den eksisterende sygehusgrund ind mod det nuværende barselsafsnit, så den nye bygning bliver bundet sammen med de øvrige funktioner på Kolding Sygehus.

Seneste i en række udbygninger

Projektets anslåede entreprisesum er på 66 mio. kr., fremgår det af Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af projekter og udbud. Samme sted er byggeperioden sat til at løbe fra tredje kvartal i år til første kvartal 2025.

Neonatalafsnittet er det seneste i en række af udbygninger og renoveringer, Kolding Sygehus har gennemgået over de seneste 10 år. Blandt andet er der kommet en ny hovedindgang, sengebygning, akutmodtagelse, mor/barn, laboratorium og p-hus, samt renovering af de fleste bygninger, som oprindeligt er opført i starten af 1970’erne.

For Hansson & Knudsen er projektet det seneste blandt flere byggerier for sundhedssektoren. Tidligere har den Odense-baserede entreprenør arbejdet på en om- og nybygning til midlertidig akutmodtagelse på Svendborg Sygehus samt i hjembyen en midlertidig, fælles akutmodtagelse på Odense Universitetshospital

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1