23948sdkhjf

Nordstern ansætter Bravidas tidligere topchef i ny direktørstilling

Den store totalentreprenør og ejendomsudvikler Nordstern styrker direktionen med Johnny Hey i rollen som koncerndirektør for byggeri

Mindre end en måned efter, at den store teknikentreprenør Bravida annoncerede afskeden med den mangeårige adm. direktør Johnny Hey, har han fået en ny toppost i byggebranchen.

Fra den 8. januar 2024 får Johnny Hey officielt titel af CCO, Chief Construction Officer - eller bare koncerndirektør for byggeri - i Nordstern. Det annoncerede den store totalentreprenør og ejendomsudvikler i en pressemeddelelse torsdag morgen.

- Byggeriet er selvsagt det største forretningsområde for Nordstern, så det har været vigtigt for os at finde en profil, der både har den nødvendige erfaring og de rette ledelsesmæssige evner, siger adm. direktør i Nordstern, Torben Modvig, i pressemeddelelsen.

Johnny Hey bliver en del af direktionen, der desuden udgøres af Torben Modvig, CEO, Jan Aarestrup, CFO, og Michael Storgaard, COO.

Får seks divisioner under sig

I Nordstern skal den nye CCO bidrage til virksomhedens vækst gennem byggeriaktiviteterne.

Byggekæmpen har i dag fire nybyg-divisioner samt to renoveringsdivisioner fordelt i Øst- og Vestdanmark. Alle seks divisioner samles under den nye CCO, såvel som støttefunktionerne Salg og Indkøb.

Johnny Hey vil således både arbejde fra kontoret i Aarhus og Søborg.

I 2022 omsatte Nordstern for 6,1 mia. kr. og havde samlet 828.000 kvm nybyggeri under opførelse og 311.000 kvm under renovering.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13