23948sdkhjf

CEO siger nej, nej til Jaja Architects: Vil prioritere familien

Den tidligere adm. direktør Josefine Lykke Jensen "glæder sig til at fordybe sig i det umiddelbare"

Josefine Lykke Jensen fratræder ifølge et opslag på LinkedIn sin stilling som administrerende direktør i JAJA Architects efter eget ønske. Hun sagde op i slutningen af ​​august. 

- Jeg har truffet et valg om at prioritere min familie i en periode, mens mine børn er små, og jeg glæder mig til at fordybe mig i det umiddelbare, forklarer Josefine Lykke i LinkedIn-opslaget.

Den snart tidligere CEO på tegnestuen, der beskæftiger omkring 20 medarbejdere, har ingen konkrete planer for sin fremtidige karriere. 

- Det er trist at sige farvel til mit job og mine kollegaer, for jeg har virkelig nydt mine år på JAJA. Men tiden kalder på noget andet for mig lige nu, og så må jeg se, hvad fremtiden bringer, uddyber hun.

JAJA Architects er i den brede befolkning nok mest kendt for parkeringshuset i Nordhavnen med konditaget Lüders, der vandt Archmarathon Landscape and Infrastructure Award i 2018 og var nomineret til Mies Van Der Rohe-prisen i. 

"Kæmpe drivkraft"

Josefine Lykkes beslutning støttes af virksomhedens tre partnere: 

- Vi er kede af at miste Josefine som administrerende direktør og kollega. Hun har været en kæmpe drivkraft i transformationen af ​​vores organisation og skabt synlige resultater på kort tid. Men vi respekterer hendes beslutning og ønsker hende alt det bedste i fremtiden, siger Kathrin S. Gimmel på vegne af partnergruppen.

Josefine Lykke Jensen har været hos JAJA siden den 1. april 2021 og tiltrådte som administrerende direktør i november samme år. 

Studiet bliver ledet af de tre partnere Jan Y. Tanaka, Jakob S. Christensen og Kathrin S. Gimmel, der i fællesskab skal varetage den daglige ledelse.

Licitationen har forgæves forsøgt at få yderligere kommentarer fra JAJA Architects, men det har ikke været muligt, da hele tegnestuen er på studietur.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141