23948sdkhjf

Halbygger dobler op i Danmark

Leverandøren af telt- og lagerhaller, Hallgruppen, køber op for at få plads til nyt domicil

Hallgruppen kom til Danmark i 2017 og startede med 200 kvm som udgangspunkt for leverancer af telte og haller til primært byggebranchen.

Nu, seks år senere, opskalerer den norskejede virksomhed arealet betydeligt, så man får samlet 40.000 kvm mod de nuværende 20.000 kvm. Det bliver muligt, idet Hallgruppen har opkøbt tre nabogrunde til deres grund i Stege.

Med købet af de ekstra 20.000 kvm har firmaet valgt at bygge et nyt domicil for det danske marked samt et lager på 2.000 kvm.

- I vores branche kan du ikke vækste uden at have plads. Derfor har vi fordoblet vores areal og således fremtidssikret os i forhold til fortsat vækst, forklarer Kim Jansdorf, direktør i Hallgruppen, i en pressemeddelelse.

- Udbygningen giver os nye muligheder som organisation, og de mange kvadratmeter giver plads til flere kompetente medarbejdere, da vi forventer at skulle ansætte mellem 10 og 15 i løbet af de næste par år, fortsætter han.

De ekstra kvadratmeter ventes også at smitte af på den internationale vækst. Fordoblingen af varelageret giver firmaet i højere grad mulighed for at hjælpe søsterselskaber i EU med materiel.

Hallgruppen har 17 afdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Baltikum og Tyskland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.234