23948sdkhjf

Altan.dk: Ansatte måtte se langt efter lønnen

3F ansøger på vegne af de ansatte om at få udbetalt pengene fra Lønmodtagernes Garantifond og tilbyder indtil da deres medlemmer et lån

De ansatte i Sorø-virksomheden Altan.dk måtte forgæves se efter august-lønnen. 

Virksomheden er netop blevet reddet fra konkurs, men under konkursbehandlingen blev der altså ikke udbetalt løn til de ansatte for august. 

Det skriver sn.dk på baggrund af interview med Rune Nellemann Hansen, formand for bygge- og anlægsafdelingen i 3F Slagelse

Cirka 25 af de 108 ansatte i Altan.dk er medlem af 3F og heraf 11 i 3F Slagelse. Netop 3F ansøger nu på vegne af de ansatte om at få udbetalt pengene fra Lønmodtagernes Garantifond. 

Indtil da tilbyder fagforeningen, at deres medlemmer kan få udbetalt op til højeste dagpengesats som et lån, der efterfølgende skal betales tilbage.

- Jeg tror, alle vil få deres lønkrav udbetalt af Lønmodtagernes Garantifond, siger Rune Nellemann Hansen til det lokale medie.

I forbindelse med redningskransen til virksomheden er det kommet frem, at alle ansatte fortsætter. Dog ikke de tidligere ejere og ledelse i skikkelse af Knudsen-familien. 

- Alle medarbejdere er i gang, kunderne kan regne med os, og vi kører fuld knald, udtalte Poul Plougmann onsdag til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han er blandt investorerne, som har overtaget det konkursramte firma. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141