23948sdkhjf

Bygge Compagniet opkøber Horsens Tømrerforretning

Den horsensianske entreprisevirksomhed Bygge Compagniet har overtaget alle aktiviteter i Horsens Tømrerforretning.
Bygge Compagniet som står bag flere cafeér og restauranter i hele landet med en del populære og kendte i hovedstadsområdet har manglet at være mere synlig i Horsens og omegn. Opkøbet af Horsens Tømrerforrretning er derfor med til at opruste virksomhedens kompetencer på lokalområdet.

- Overtagelsen af Horsens Tømrerforretning giver os mulighed for vores tilstedeværelse i Horsens samtidig med vi er landsdækkende. Jeg ser det som en styrke for vores forretning at vi har en lokal forankring, udtaler direktør Birger Christensen.

Bygge Compagniet ApS varetager alt fra mindre tømreropgaver til hovedentrepriser og opførsel af nybyggeri. Der ligges vægt på energirigtige løsninger og firmaet har specialiseret sig i gode ideer til renoveringer. Udover at være udførende inden for byggeri og renovering ejer virksomheden også et udviklingsselskab Boligplan samt en række udlejningsejendomme over hele landet.

23 energivenlige boliger i Solbjerg
Af aktuelle projekter er Bygge Compagniet lige nu i gang med opførelsen af Ask Landsby ved Solbjerg. Landsbyen består af 23 nye, moderne og energivenlige boliger på 108 m². Til landsbyen hører også en multisportshal og et fælleshus.

Derudover ejendoms renovering på Fabriksvej 32 med udnyttelse af tageetagen, projektering af ni nye boliger på Kpt. Andersens Gade i Horsens, samt sidste hånd på 10 huse i Solbjerg med salg for øje.

Birger Christensen startede op som selvstændig i 1987 og stiftede i 1996 selskabet Bygge Compagniet Aps. Virksomheden er hjemmehørende i Horsnes og beskæftiger fast 13 mand med relevante uddannelser indenfor byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072