23948sdkhjf

Satellitkontor og stor aftale kaster flere opgaver af sig

En målrettet afdeling åbner døre for nye projekter og samarbejder med lokale håndværkere for københavnsk malerfirma med 200 ansatte

Malerfirmaet Viebke & West vandt i starten af året en fireårig rammeaftale om istandsættelse af over 6.000 lejemål i Boliggården, der er en almen boligforening i Helsingør. 

For at sikre den daglige drift valgte malerfirmaet med base i København at oprette et satellitkontor med lager centralt i Helsingør.

- Rammeaftalen betyder, at vi hver måned tager os af i gennemsnit 60 fraflytninger og 15 servicesager i boligerne, siger projektleder fra Viebke & West, Maja Madvig, som står i spidsen som afdelingsleder for Boliggården, i en pressemeddelelse.

- Vi er også ansvarlige for at koordinere de forskellige håndværkere, så ud over malerne har vi også fast en koordinator og konduktør på kontoret i Helsingør, fortsætter hun.

Lokale opgaver

Fra kontoret i Helsingør har firmaet fået en forankring i lokalområdet, der rækker ud over rammeaftalens kontinuerlige malerarbejde og koordination.

- Qua vores nye afdeling i Helsingør har vi også fået andre opgaver deroppe, og vi kan byde ind på andre ting i området. Muligheden for at være til stede i byen med en lokal afdeling betyder meget, og det er dejligt, at det giver lidt valuta, at vi nu er et firma med en afdeling i Helsingør, fortæller Maja Madvig.

Hun er selv til stede på satellitkontoret et par gange om ugen, mens hun de andre dage også skal lede et team i København.

- Til hverdag sidder der tre-fire mand på kontoret i Helsingør, hvor de enkelte personer kan skifte fra dag til dag. De tager sig af servicesager og snakker med beboerne, fortæller Maja Madvig.

Viebke & West Malerfirma A/S har i dag cirka 200 medarbejdere. Firmaet løser opgaver fra større byggeentrepriser, nybyggede lejlighedskomplekser og kommunale projekter til renovering af historisk og bevaringsværdig arkitektur.

Det er ikke kun i Helsingør, at Viebke & West har travlt med at sætte kulør på de store projekter. Tidligere på året gjorde malerfirmaet også sit indtog på Fyn, da de i foråret stiftede virksomheden Odense Maleren i samarbejde med et lokalt malerfirma.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125