23948sdkhjf

Spaden i jorden til skolebyggeri i Vojens

Mandag d. 17. juni tages første spadestik til en ny indskoling- og SFO-bygning på Lagoniskolen i Vojens, hvor Nisgaard + Christoffersen A/S er totalentreprenør.
Begivenheden markeres med et festligt arrangement for skolens elever og medarbejdere. Skolebestyrelsen, Udvalget for Børn og Familier og forvaltningen er også inviteret til arrangementet.

Der er bevilliget 25 mio. kr. den nye indskolings- og SFO-bygning og arbejdet er ved at gå i gang. Den gamle SFO-bygning er nu fjernet, og SFO´en er flyttet ind på skolen i et års tid.

Nisgaard + Christoffersen A/S vandt tidligere på året totalentreprisen på projektet med arkitektfirmaet Rum og Drias rådgivende ingeniører som underrådgivere.

Læs mere: Nisgaard & Christoffersen vinder skoleprojekt i Vojens.

Den nye bygning bliver i to etager. Der bliver lavet flere forskellige værkstedsrum, kæmpe køkkenområde, en scene med tilhørende siddetrappe til i underetagen. Der bliver fire undervisningslokaler på 1. sal med tilhørende fællesrum. Alle lokaler skal bruges både af indskolingen, mellemtrinnet og af SFO´en. Den nye bygning bliver holdt i samme stil som den eksisterende skole.

Bygningen forventes færdigbygget i maj 2014
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11