23948sdkhjf

Arkitema vinder stort renoveringsprojekt

Sammen med Cowi er Arkitema netop blevet udvalgt som rådgivere i Vejle-bebyggelsen Møllevangen, hvor 618 boliger skal totalrenoveres.
40 boligblokke i Møllevangen i Vejle skal frem til 2016 totalrenoveres og energioptimeres med støtte fra Landsbyggefonden. Arkitektarbejdet er lagt i hænderne på Arkitema, mens Cowi tilknyttes som ingeniør og totalrådgiver.

Alle Møllevangens 618 boliger skal optimeres bæredygtighedsmæssigt, men de gedigne teglstensboliger vil som helhed ikke ændre karakter.Boligerne får ny isolering, alle installationer udskiftes, og der indsættes nye køkkener og badeværelser.

Samtidig etableres der nye fællesfaciliteter for beboerne, og det store grønne udeområde skal også moderniseres. Derudover betyder totalrenoveringen, at der etableres 31 nye tagboliger og 64 boliger i 2 etager på 115 m². Yderligere skal 62 boliger ombygges, så de er egnet som tilgængelige, handicapvenlige boliger.

Bendt Almvig, partner og ansvarlig for Arkitemas almene boligprojekter, glæder sig over opgaven, der er et resultat af Arkitemas strategiske arbejde for at nytænke den almene bolig.

- Arkitema har en lang tradition for at udvikle den almene bolig, men det almene byggeri har stået stille i nogle år. Nu rykker det igen - og så er vi med helt i front, siger Bendt Almvig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125