23948sdkhjf

Snart begynder byggeriet af 360 microliving-boliger

Vejle har nu officielt lagt billet ind på at blive universitetsby, når der i 2025 skal stå over 300 nye studieboliger klar

De unge mennesker skal strømme til Vejle.

Sammen med Syddansk Universitet arbejder kommunen på at tiltrække 1500 studerende til byen, og den plan passer som fod i hose med byggeplanerne på Posthusgrunden. Det skriver Vejle Amts Folkeblads.

Grundens ejer, udviklingsselskabet NPV A/S, vil nemlig opføre 360 såkaldte microliving boliger i den del af den planlagte karré, som ligger ud mod Fredericiavej.

Og byggeriet af det små boliger er da også lige på trapperne.

- Planen er, at vi går i jorden med microliving-boligerne i starten af november, hvorfor pæleramningen netop er sat i gang. Vi er i fuld gang med at projektere udførelsesprojektet, som JCN Bolig skal bygge efter, og planen er, at byggeriet står klar i efteråret 2025, fortæller partner og vicedirektør hos NPV Kim Lang Sørensen til lokalmediet.

Den samlede pris for boligprojektet med små boliger, som får et bruttoareal 30 kvm., forventes at ende på omkring en halv milliard, og hvis alt går efter planen, så skal de stå færdige i 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129