23948sdkhjf

NCC bygger kontorhus i Gladsaxe

Det første byggeri er på vej i området omkring byens gamle tobaksfabrik. NCC har købt en del af grunden med henblik på at opføre et nyt Company House.
I marts sidste år indgik NCC og British American Tobacco en aftale om udvikling af det område, som indtil 2011 husede British American Tobaccos danske hovedkontor og produktionsfaciliteter i Gladsaxe.

Grunden har et areal på lidt over 100.000 m² og kan i henhold til den nye lokalplan bebygges med op til 124.000 m² til bl.a. erhverv, bolig og undervisningsformål.

NCC har nu erhvervet det første stykke jord på området; et grundstykke beliggende i det sydøstlige hjørne mellem Tobaksvejen og Ring 3. Her er planen at opføre et såkaldt Company House med optimal eksponering og synlighed fra Ringvejen.

- For NCC har området omkring den gamle tobaksfabrik præcis de kvaliteter, der i vores øjne skal være til stede for at skabe et dynamisk og attraktivt by- og erhvervsområde. Det skyldes først og fremmest, at det er hurtigt og let at komme hertil, både fra København og omegnen, siger projektudviklingschef Claus Skytte, NCC Property Development.

NCC har allerede opført 14 kontorhuse efter Company House-konceptet omkring de største byer i Danmark, og der er flere på vej. Claus Skytte afviser heller ikke mulighed for, at der på lidt længere sigt etableres flere Company Houses i det nye byområde på den gamle tobaksgrund.

- Ud over den åbenlyst gode placering tilfører de præmierede og bevaringsværdige administrationsbygninger og den markante produktionshal fra 50’erne området en charme og sjæl. Og så er parken med de høje, gamle træer en sjælden kvalitet, som kommende beboere og brugere i området vil kunne nyde godt af, siger Claus Skytte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11