23948sdkhjf

Nordjysk installationsfirma retter blikket mod industrien

Nordelektro A/S i Aalborg er nu klar til at servicere det voksende marked for energibesparende elmotorer og drevløsninger i industrien.
Leroy-Somer oplever et øget fokus i mange industrier på de eksisterende driftsomkostninger kontra besparelsesmulighederne ved opgradering og udskiftning af elmotorer og frekvensomformere til de nyeste og mest energibesparende drevløsninger.

For bedre at servicere det voksende marked har selskabet nu indgået en samarbejdsaftale med det anerkendte og veletablerede installationsfirma Nordelektro i Aalborg.

- Som servicepartner er Nordelektros fagfolk uddannet i de nyeste motor- og drevteknologier med hovedvægt på energioptimering og procesvurdering. Firmaet vil være lagerførende i Leroy-Somers standard motorprogram i IE2, men tilbyder derudover alle løsninger fra Leroy-Somer herunder IP23 motorer til køleanlæg samt Dyneo PM motorer i IE4 til opgaver indenfor variabel hastighed, oplyser salgsingeniør Carl Erik Niemann fra Leroy-Somer Danmark.

Nyt arbejdsområde hos Nordelektro
Nordelektro arbejder inden for elinstallation, sikring, termografering, elektromekanik, elevator, dørautomatik samt kranudstyr og betjener en bred kundekreds inden for industri, bygge & anlæg samt offentlige virksomheder. Samarbejdet med Leroy-Somer vil tilføje energioptimering af elmotordrift som et kompetenceområde.

Det store nordjyske installationsfirma er dermed specialister, når det kommer til salg, service og reparation af roterende maskiner, elektromotorer, pumper, blæsere og ventilatorer. De 60 medarbejderne er kompetente og veluddannede til at møde specifikke elektromekaniske krav og opgaver fra kunderne i det nordjyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126