23948sdkhjf

Pluskontoret bag multihal i Rødvig

Med støtte fra Lokale og Anlægsfonden realiseres nu et projekt, der kan fungere som eksempel for idrætsbyggeri i andre mindre byer.
Rødvig i Stevns Kommune er en af de små byer, hvor indbyggerne ikke har et sted at samles til idræt og kultur. Men inden længe står der en ny multihal i byen til glæde for både foreningsaktive og selvorganiserede.

Lokale og Anlægsfonden støtter det 1.700 m² store projekt med 5,634 mio. kr. ud af et samlet budget på 22,35 mio. kr.

Multihallen opføres som en fortsættelse af den arkitektoniske linje i Rødvig Børnecenter, der blev opført i 2011. Hallen bygges nemlig sammen med børnecenteret og der kommer en direkte gangbro-forbindelse mellem de to bygninger.

Foran multihallen etableres en parkeringsplads, der også kan bruges til aktiviteter, når den ikke er fyldt. Forpladsen udstyres med en "aktivitetsskråning" og prydes med "solcelletræer", der bliver en del af de mange miljøtekniske løsninger, som vil være et kendetegn for multihallen - der da også har fået navnet Den Grønne Multihal. Blandt de andre miljøløsninger vil være solceller og solpaneler på tagfladerne, udnyttelse af dagslys og solvarme og jordvarme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094