23948sdkhjf

Samarbejde udbreder designløsning

For første gang går Unidrain og kæde Bad & Design sammen om en showroom-løsning.
I maj lancerede Unidrain deres nyeste opfindelse, en serie brusevægge i glas, designet af arkitekt Christian Bjørn kaldet GlassLine.
Nu kan interesserede se og føle produktet helt tæt på. Bad & Design-kæden bygger nemlig brusevæhgs-serien ind i sine showroom i fem butikker.

- Mange butikker prioriterer ikke længere at lave showroom for deres kunder. Men vi ved, at det giver en unik inspiration, når man som forbruger skal vælge, hvordan man vil indrette sit hjem. Vi glæder os derfor til at byde kunderne velkommen til vores butikker, hvor de kan opleve Unidrain GlassLine-udstilling. Og vi er stolte af at kunne støtte op om et produkt, hvor badeværelse og design i den grad går hånd i hånd, fortæller Tim Nielsen, kædechef i Bad & Design.

Første gan g
Det er første gang, at Unidrain og Bad & Design samarbejder om et showroom. Og hos Unidrain A/S er de begejstrede:

- Vi har arbejdet mange år på den idé, der i dag er blevet til serien GlassLine. Derfor er det vigtigt for os at få den præsenteret i en butik som Bad & Design, hvor kunderne kan opleve produktet på nært hold, og hvor de kan se, hvordan serien spiller sammen med vores eksisterende designunivers, siger Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain.

Allerede nu arbejder Unidrain på en ny serie brusebunde, som komplementerer GlassLine-brusevæggene. Bundene lanceres i løbet af 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093