23948sdkhjf

Lysanlæg får nyt liv på Hobro stadion

Når 1. divisionsklubben Hobro IK i fremtiden spiller kamp, bliver det i lyset fra fire nye master leveret af Intego. Lysanlægget er et genbrugt og tilpasset anlæg fra Aalborg Stadion.
I 2011 udskiftede Intego banelysanlægget på Aalborg Stadion. Arbejdet omfattede blandt andet levering og montering af fire specialdesignede master, projektører, tavler og tavlerum. Men i stedet for at kassere det gamle anlæg, fik Intego en lys idé.

De gamle master, el-tavler og belysning var stadig fuldt funktionsdygtige, men trængte til en kærlig hånd.

- Vi gennemgik alle fire el-tavler og gennemførte de nødvendige justeringer. Samtidig blev masterne tilpasset i højden samt galvaniseret, så de igen fremstår helt som nye, forklarer Michael Poulsen, projektleder hos Intego.

Herefter blev anlægget solgt som en samlet pakke til Hobro Stadion.

Nye teknikhuse sparer arbejde
Den samlede leverance lød på fire master samt fire Intego Shelters med en 250A el-tavle i hver. Både master og tavler kommer fra Aalborg Stadion, men er tilpasset individuelle krav og ønsker fra Hobro Stadion. Ved hjælp af de fire nye teknikhuse har Hobro Stadion samtidig sparet en stor del af installationsarbejdet.

- Spolerne til hver maste er så store, at de ikke kunne bygges ind i de eksisterende tavlerum. Hver af de 26 spoler vejer cirka 30 kg. og hver tavle cirka 500 kg. I de specialtilpassede teknikhuse er der god plads til både tavler og spoler, som samtidig opbevares både tørt og sikkert, forklarer Michael Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14