23948sdkhjf

Dansk tegnestue opruster

Designer Josephine Malling skal stå i spidsen for ACT Architects nye afdeling for indretning og rumdesign

ACT Architects, der tidligere gik under navnet clementwestfall, opruster med ny afdeling inden for indretning og rumdesign. 

I spidsen for den nye afdeling sætter den københavnske tegnestue designeren Josephine Malling. 

Ifølge en udsendt pressemeddelelse har parterne igennem det seneste år haft et tæt samarbejde på flere projekter. 

Her fremgår det videre, at designstrategi og indretningskoncepter med den nye afdeling bliver "en fuldt integreret del" af tegnestues arbejde. 

- Efter seks år som selvstændig med en lang række spændende opgaver, glæder jeg mig til at blive en fast del af ACT Architects, lyder det fra Josephine Malling, der er uddannet indretningsarkitekt og designer fra Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for arkitektur og design.

Hun har tidligere blandt andet stået i spidsen for interiørkoncept og indretning af Carlsbergs nye hovedsæde, ligesom hun har stået bag renoveringen og skabt designkonceptet til opgradering af Melsted Badehotel.

- Josephine har været en del af huset og vores arbejde længe, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at hun er den helt rigtige til at lede vores projekter inden for space planning og indretning. Vi har en fælles forståelse for, hvordan arkitektur og designstrategi får stor værdi af et tæt samspil, hvor vi gør os umage for at skabe tidløse løsninger sammen, siger Mikkel Westfall, adm. direktør i ACT Architects, der ifølge CVR samlet har omkring 20 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082