23948sdkhjf

Brøndum-konkurs giver stor millionregning til skoleprojekt: - Jeg er meget træt

Et i forvejen hårdt ramt skolebyggeri i Viborg bliver nu knap 13 mio. kroner dyrere

På et hasteindkaldt og ekstraordinært byrådsmøde har politikerne i Viborg nu godkendt, at en anden leverandør overtager opgaver efter konkursramte Brøndum A/S på byggeriet af Lysningen i Overlund.

Efter at have fået tilbud fra mulige leverandører er valget faldet på virksomheden GK, der skal færdiggøre vvs- og ventilationsopgaver på skoleprojektet.

Indgåelsen af en ny kontrakt samt de afledte konsekvenser af Brøndum A/S´ konkurs betyder, at den samlede pris for byggeriet stiger med knap 13 mio. kr. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ekstraregningen ærgrer borgmester Ulrik Wilbek (V).

- Jeg er meget træt af, at vi igen har behov for at bevilge ekstra midler til byggeriet af Lysningen, og derfor er det heller ikke med glæde, at vi i byrådet har besluttet at bruge yderligere 13 mio. kr. på byggeriet. Det sagt, er det en bunden opgave at få byggeriet færdiggjort, så Overlund kan få glæde af en ny skole fra august 2025, og så må vi i byrådet tage en drøftelse af, om der er noget, der skal ændres i den måde, Viborg Kommune laver udbud af byggeprojekter på fremover, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- I den ekstra bevilling, der er givet, har vi taget højde for alle kendte udgifter, og jeg håber ikke, at bliver behov for yderligere ekstrabevillinger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094