23948sdkhjf

Trefor vinder LED-opgave til 85 mio. kr.

I løbet af de næste fire år skifter Trefor Entreprise 15.000 lamper i Kolding Kommune ud med LED. Renoveringen forventes at halvere elforbruget.
Tirsdag underskrev adm. direktør i Trefor Knud Steen Larsen og Koldings borgmester Jørn Pedersen en 15-årig kontakt om energirenovering af den kommunale vejbelysning. Aftalen indeholder fire års renovering og en 15 års driftsaftale mellem Trefor Entreprise og Kolding Kommune.

- Vi glæder os over, at Trefor i vores hjemstedskommune har kunnet stå distancen i forhold til vores konkurrenter i forbindelse med så stor og betydningsfuld en aftale, som energirenovering af den kommunale vejbelysning i Kolding kommune er. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til den tillid, Kolding kommune viser os i dette mangeårige samarbejde, siger Knud Steen Larsen, adm. direktør i Trefor.

Også farvel til træ- og gittermaster
Aftalen til mere end 85 mio. kr. berører i alt 15.000 armaturer, hvilket svarer til ca. 75 procent af alle kommunens armaturer. Desuden er alle gamle træmaster og gittermaster historie om fire år, da de alle erstattes med nye moderne master. Der vil heller ikke være nogen luftledninger tilbage.

- Gadelyset bliver forbedret, når vi skifter til LED-armaturer. Så vi har fået en bedre økonomisk, kønnere og energi- og sikkerhedsmæssig løsning. Det nye lys kan dæmpes, derfor skal de ikke slukkes om natten, siger Kolding-borgmester Jørn Pedersen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109