23948sdkhjf

Bygningssnedkeren bliver partner: Ny medejer i Skou Gruppen

Den syvende partner bag Skou Gruppen kom til entreprenørfirmaet for 14 år siden

Siden han for mere end 14 år siden kom til Skou Gruppen som bygningssnedker, er projektchef Allan Wissing støt steget i graderne. 

Nu er han blevet medejer, indtrådt i ledelsen og skal medvirke til at styrke produktionen i entreprenørfirmaet fra Hørsholm.

- Allan Wissing er en hamrende dygtig projektleder og i den grad en repræsentant for Skou Gruppens DNA, lyder det fra adm. direktør og partner Martin Skou Heidemann om den syvende partner i virksomheden.

Fra bygningssnedker til partner

Allan Wissing er oprindeligt uddannet bygningssnedker fra Snedkerskolen (i dag Next) og Hillerød Maskinsnedkeri for mere end 20 år siden.

Efter nogle kortere ansættelser i forskellige tømrerfirmaer kom han til Skou Gruppen i september 2009 som snedkersvend hos Skou Gruppen i 2009, men blev snart formand.

I 2011 kom Allan Wissing med i byggeledelsen på nogle af Skou Gruppens større projekter, indtil han i 2015 blev projektleder på Skou Gruppens arbejde i Royal Arena.

- Allan begyndte som snedker, men viste fra starten, at han havde talent for og mod på mere ansvar. Så han har løbende fået mere ansvar og står i dag i spidsen for nogle af vores store projekter, fortæller Martin Skou Heidemann i en pressemeddelelse.

I dag har Allan Wissing ansvar for totalentreprisen på et nyt uddannelsescenter ved Bispebjerg Hospital. Desuden er han så småt ved at starte en stor renovering af Stationsparken 1 i Gladsaxe, hvor Skou Gruppen over de kommende år skal renovere 327 almene boliger.

Med det nye medlem i flokken består partnerkredsen bag Skou Gruppen af adm. direktør Martin Skou Heidemann, teknisk direktør Jesper Egund, tilbudschef Freddy Hansen, tømrermester Alexander Hermansen, salgschef Jesper Nicolaisen samt projektchef Allan Wissing og bestyrelsesformand.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125