23948sdkhjf

Investorgruppe arbejder på ny fodbold- og håndboldarena i Aalborg

Det betyder, at Aalborg Stadion kan få helt ny placering, og at byen kan få en spritny håndboldarena med en ny adresse

Der er intet mindre end kæmpestore byggeønsker på det sportslige område i Aalborg.

Nordjyske erfarer fra flere sider, at en investorgruppe i kulissen arbejder på et ambitiøst projekt, der vil betyde, at Aalborg får et nyt stort fodboldstadion samt, at Aalborg Håndbold får en ny håndboldarena.

Det betyder samtidig, at AaB's hjemmebane skal holde flyttedag, for der arbejdes på, at der skal etableres et nyt fodboldstadion, og her nævnes en placering, der hvor travbanen, Racing Arena Aalborg, er placeret i dag. Men ingen kilder vil officielt bekræfte det.

Men den mulige udflytning betyder ikke, at det er slut med boldspil på Aalborg Stadion. For placeringen nævnes som en mulig placering af en ny håndboldarena, men igen er der ingen kilder, der officielt vil gå ud og bekræfte det.

For investorgruppen arbejder på at etablere en helt ny håndboldarena, hvor Aalborg Stadion ligger i dag, så håndbolden får en ny hjemmebane. Der vil dog stadig være masser af sport tilbage i Gigantium som blandt andet ishockey.

Rent økonomisk skal projektet hænge sammen ved, at investorgruppen med kommunens accept skal udvikle områderne, hvor udvikling af boliger i områderne skal bidrage til realiseringen af de store stadionplaner.

Borgmester Lasse Frimand Jensen (S) kan overfor Nordjyske hverken be- eller afkræfte planerne.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172