23948sdkhjf

Field’s udvider med 8.300 m²

Med C.F. Møller som arkitekt opfører shoppingcentret Field's i Ørestaden en ny tilbygning, som blandt andet vil huse en stor biograf.
Foråret 2015 er planlagt åbning for Nordisk Film Biografer med en ny topmoderne 9-sals biograf i Field’s.

Biografen er led i en 8.300 m² stor tilbygning, der også vil omfatte restauranter, caféer, et nyt butiksområde, lokaler til Ørestad Gymnasium og en parkeringskælder med plads til 900 biler.

Tilbygningen kommer til at ligge i direkte forlængelse af Field's hovedbygning, og biografindgangen bygges sammen med centret via den eksisterende gangbro. Samtidig viderefører biografen shoppingcentrets udseende ved at følge facadens natursten. Mod metroen og shoppingcentret udføres facaderne i glas og strækmetal. Ved metroens side vil biografens største sal ’skyde’ sig ud gennem facaden.

Byggeriet påbegyndes ultimo 2013, og Lotte Eiskjær Andersen, der er Center Manager i Field’s, ser frem til at byde Nordisk Film Biografer og Ørestad Gymnasium velkommen i Field’s. Sidstnævnte rykker ind med et stort medialab, der indrettes med permanente tv-studier, plads til medieproduktion og også områder til mere almindelig undervisning:

- En topmoderne biograf samt et nyt og innovativt medielab vil være med til at styrke vores markeds position yderligere. Derudover viser dette en visionær og anderledes måde at integrere undervisning på i det pulserende byliv, som også matcher visionerne for Ørestad, siger Lotte Eiskjær Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078